Pijn

We zijn nu een aantal dagen verder, het bloedverlies wordt meer. Al kan ik het niet vergelijken met een andere menstruatie want het is niet super veel.

Gisteren begon mijn lichaam rond mijn buik te zeuren van de pijn. Niet hard, maar zo heel lichtjes. En dan werd ik deze nacht wakker van een droom waarin ik over de pijn droomde.

Ik ging naar de wc en heb uiteindelijk een Paracetamol genomen van 1g. Ik ben terug in bed gaan liggen in foetushouding. De pijn was niet te harden. Ik probeerde het weg te puffen. Tijdens de tranen en het gepuf, kreeg ik een flashback naar vorig jaar. Het was minder hevig zoals vorig jaar, maar dit komt er zeker in de buurt. Het voelt alsof iemand mijn baarmoeder aan het uitwringen is.

Na een dik half uur (dat een eeuwigheid leek) ben ik toch weer in slaap gevallen en werd ik wakker van de wekker van mijn man. Het was rustig in mijn buik, maar ik voelde het weer opkomen. Ik stond op en nam onmiddellijk een 500mg ibuprofen. Ik houd de paracetamol even achter de hand als het terug heel hevig zou worden.

Ik ga blij zijn als dit achter de rug is.
Deel het op:

0 reacties:

Een reactie posten