33 dagen

Dus. Het is iets meer dan een maand geleden dat ik een miskraam heb gehad, van een onverwachte zwangerschap.

En ik denk dat vandaag, zonder enige medicatie, mijn nieuwe cyclus begonnen is. Het zou kunnen kloppen met de pijn die ik een aantal dagen geleden heb gevoeld…

Nog even uit kijken naar de komende dagen, maar als dit zo is, ben ik heel trots en fier op mijn lichaam. Een jaar geleden kon ik alleen maar dromen van een “normale” cyclus en zwanger worden was een zeer ver van mijn bed show. Ik ben nu 10 kilo lichter, er moet nog veel meer gewicht vanaf, maar ik ben er van overtuigd dat het hormonale gedeelte beter zit sinds begin vorig jaar.

In minder dan 2 weken heb ik ook een afspraak bij de hormonen dokter, waarvoor ik bloed en urine onderzoek zal laten doen. Ik hoop dat het even goed nieuws mag zijn zoals ik me nu voel. Waarschijnlijk ga ik naar mijn voeten krijgen dat ik de afgelopen 2 maanden niet nauw mijn medicatie heb genomen voor mijn ijzer en de metformine, maar het is mij teveel geworden. Maar gaan we ons daar druk om maken. Neen.

Want ik ben even zwanger geweest en dat lieve mensen, is echt iets geweest waardoor ik terug moed heb gekregen. Het gaat me lukken. En hopelijk over een jaartje een positieve test of misschien wel een boeleke. 😃
Deel het op:

0 reacties:

Een reactie posten