Endocrinoloog

Ik schreef afgelopen week een post over mijn bezoek bij de hormonenspecialist. Dat kan je hier lezen (link opent in nieuw venster).

Ik denk er over om de afspraak in mei gewoon op te zeggen.

Ik stoor me enorm aan de manier waarop ze me behandelde tijdens de afspraak. Ja zij is dokter. Ik kan best geloven dat ze zich over 10 jaar gefaald zou voelen als ze me niets over de operatie zou gezegd hebben. Maar moet ze dit meedelen aan een patiƫnt? Is dat niet emotionele chantage ?

Dit doet me denken aan een paar jaar geleden. Toen hadden mijn man en ik een vervolgafspraak van 2u bij de bank voor onze lening. Wij komen daar binnen, benieuwd wat de manager van dat kantoor te zeggen heeft. Hij begint over verzekeringen etc en wij vertellen dat we toevallig bij onze verzekeringsagent zijn geweest. Het anderhalf uur dat nadien volgde, vertelde hij hoe teleurgesteld hij was dat een collega zijn werk heeft overgenomen terwijl hij al het werk heeft gedaan. Wij vertelden hem dat deze verzekeringsagent echt al de agent is van mijn man zijn familie toen hij kind was. Mijn man begon zich schuldig te voelen en plots zegt die manager: “Oh ik moet mijn kinderen gaan halen. Sorry tijd uit oog verloren.” Onze tijd was nog niet om ! Gelukkig hebben we onze lening gekregen van hem, maar toen dat rond was, zijn we onmiddellijk van kantoor verandert.

Om terug te komen op de dokter, ze wist van minuut 1 dat ik graag kinderen wil en ze kon in de computer mijn gevecht met mijn gewicht zien. Toch wacht ze om na een jaar te melden dat ze dit een onmogelijke opdracht vindt, gezien mijn geschiedenis en best een operatie moet ondergaan. Een operatie waar je je een jaar op moet voorbereiden en nadien nog eens 2 jaar moeten wachten voor je zwanger mag worden.

GIRL ik had nu een operatie kunnen hebben en over 2 jaar mama zijn. Niet echt. Want ik wil geen operatie. Niet nu. Niet over twintig jaar. Ik ken 7 mensen in mijn omgeving die zo’n operatie hebben gedaan. Geen van de 7 heeft er goede ervaringen mee.
Deel het op:

0 reacties:

Een reactie posten