1 week verlof

Terwijl ik donderdag op de scooter zat, besefte ik dat mijn hoofd op ontploffen stond. Ik stond op ontploffen. Ik kwam op mijn werk aan, opende onmiddellijk de verlofplanning voor de komende weken om te zien wanneer ik een week verlof kon nemen.

Ik had al verlof gepland staan voor dinsdag 31 april, want maandag werk ik niet en woensdag is het een nationale feestdag. Ik vroeg nadien aan mijn collega’s of het oke was, indien ik 2 en 3 mei ook verlof zou nemen. Dat was geen probleem.

Dus. Ik heb over 2 weken een week verlof en ik kijk er enorm naar uit. Want ik heb het nodig…

Gisteren is mijn emmer overgelopen over iets banaals. Een gsm, telefoon en een glazen bokaal vlogen door de woonkamer. Ik heb gehuild. Hij vroeg wat er door mijn hoofd ging. Op dat moment kwam alles er uit. Heel persoonlijke zaken, waarin ik twijfelde over alles. Waarin hij liet zien dat hij mij echt heel graag zag.

Op het ene moment denk ik dat het goed gaat. Op het andere moment kan de wereld ontploffen en wil ik liefst wegkruipen in een hoekje. En dat.. in amper een week tijd.
Deel het op:

0 reacties:

Een reactie posten