Laatste keer

Ik lig in bed. Wanneer ik mijn ogen toedoe, zal dit de laatste keer zijn als 29jarige. Want morgen, om 14u, is het 30 jaar geleden dat mijn mama en papa mijn kreetjes voor de eerste keer hoorden.

Het was toch wel een bijzondere dag vandaag. Ik heb niet veel gedaan, behalve opgeruimd in huis en games gespeeld. Maar ik heb er wel van genoten. Want morgen begint de gekkigheid.

Ik ben dan niet langer een twinter maar een dertiger. Dat is best een vreemd besef. Want dan zijt ge ineens even oud als uw tantes en nonkels toen ge kind waart. Maar het is totaal geen drama. Het is alleen vreemd om te bedenken dat ge 30 zijt.

Eerlijk, er is wel een traantje gevloeid. Zonet op de wc. Als afscheid van de vreemde maar toch wel super 10 jaar die ik beleefd heb als twintiger.. Morgen begin ik aan een nieuwe periode, met meer informatie over de grote wereld. Ik zal zaken anders aanpakken. En daar heb ik zin in.

Behalve de 3 kussen van collega’s morgen. Daar heb ik geen zin in. Kan ik dat melden in mijn mail? Dat ik daar geen behoefte aan heb? Ik vind dat altijd verschrikkelijk. Iemand kussen geven om hen met iets te feliciteren.

Soit. Ik ga mijn ogen nu sluiten.

Slaapwel.
Deel het op:

0 reacties:

Een reactie posten