Terug een blog-blog ...

Al langer speelde ik met het idee om mijn blog van Tumblr over te brengen naar een ander medium. Maar ik vond niet direct wat ik zocht. Grotendeels omdat ik met mijn hoofd bij Wordpress bleef hangen. En daar moet je betalen wanneer je je eigen domein naam wil gebruiken. Of zo begreep ik het toch.

In ieder geval, afgelopen weekend zocht ik op andere kenwoorden en keek ik ook naar andere mediums ipv Wordpress. Hallo Blogger !

Het redirecten van www.kavabo.be naar dit medium duurde even lang als al mijn posts van dit jaar van Tumblr over te kopiƫren, maar het is me gelukt. Net op tijd, want ik stond op het punt om mijn handdoek in de ring te gooien :)

De reden van wissel is voornamelijk omdat men bij Tumblr niet echt kan reageren onder de posts. Niet dat ik vaak reactie had, maar het idee dat mensen kunnen reageren is toch wel fijner.

Dus, ik heb weer een echte blog-blog, like in the good old days. :D
Deel het op:

0 reacties:

Een reactie posten