Hi, it's me

©junissahardianto https://www.instagram.com/junissahardianto/

Hoi, hallo, goededag. Hier ben ik weer. Na een radiostilte van 5 maanden. Hoi :)
Toen ik hier mijn laatste post schreef, dacht ik niet dat ik dan 5 maanden geen woord meer ging schrijven op deze blog haha. Maar die vrijdagochtend, 6 september, crashte ik mentaal. We zijn nu 05 februari en ik kan zeggen dat het al veel beter gaat met me.

In de afgelopen maanden leerde ik veel over mezelf. Zo heb ik beseft dat de afgelopen jaren veel energie van mij gevraagd heb en dat ik gewoon niet meer voltijds kan werken. Zelfs 4/5de vraagt teveel van me. Afgelopen week heb ik daarom ook de vraag gesteld aan mijn werk of het mogelijk is om bij hun nog 2/5de te werken. Ik wacht nog op antwoord.

Ook leerde ik dat ik meer waard ben dan ik van mezelf dacht. Best een vreemde gewaarwording. Ik begon in oktober met GTA RP op een Nederlandstalige server waar ik iemand leerde kennen die ik ondertussen als beste vriend bestempel. Zoals deze persoon het recent mooi verwoorde in een stream: We zijn twee handen op 1 buik.

Maar ik leerde ook dat ik echt in mezelf moet geloven. Iemand anders die ik daar leerde kennen, heeft me daarbij geholpen. Ik was amper in de server, of ik kreeg al van hem de vraag om bij de brandweer te komen werken. Uiteindelijk solliciteerde ik om amper een uur later al aangenomen te worden. Een week later werd ik gepromoveerd. 7 dagen later herhaalde dit. Ik werd uiteindelijk binnen 3 weken de rechterhand van de CEO en mocht ik mee over sollicitanten beslissen. Allemaal fictief, maar het deed wel deugd dat iemand zo in mij geloofde.

Ik ben ook beginnen streamen op Twitch, waar ik nu Affiliate ben. Vind ik best wel stoer van mezelf. Ondertussen mijn eigen layout en een eigen emote gemaakt :) Er zijn zelfs mensen gesubscribed op mij. De afgelopen maanden gaf me zelfs zoveel zelfvertrouwen dat ik een ticket kocht voor TwitchCon en er alleen naar toe ga !

Verder besloot ik in Januari dat ik in 2020 echt voor fotografie ga gaan. Ik wil er werk van maken. Want wanneer je schoonzus jouw foto's in haar gang ophangt en anderen vragen of ik ook een fotoshoot wil houden met hen, dan maak je inderdaad wel mooie foto's :) Ik ken niets van de technische termen, maar ik heb geleerd dat dat niet nodig is. Zolang het resultaat er is, is het allemaal goed. Ja, beschikken over de kennis zou het proces kunnen vergemakkelijken, dat wel.

2 weken geleden kochten we een elektrische fiets, die normaal gezien deze week geleverd moet worden. Ik hoop snel op een telefoontje van de fietsenwinkel en op mooi weer. Dan wil ik het fietsen opbouwen en zo hopelijk heel wat kilometers fietsen, samen met mijn camera. En eventueel mijn man als hij wil ;)

Sorry voor alle random alinea's hierboven, maar ik ben het allemaal verleerd. Maar het doet wel deugd om het even kort op te schrijven. :) Hopelijk tot snel !


Deel het op:

0 reacties:

Een reactie posten