Doorgaan naar hoofdcontent

Hi, it's me

©junissahardianto https://www.instagram.com/junissahardianto/

Hoi, hallo, goededag. Hier ben ik weer. Na een radiostilte van 5 maanden. Hoi :)
Toen ik hier mijn laatste post schreef, dacht ik niet dat ik dan 5 maanden geen woord meer ging schrijven op deze blog haha. Maar die vrijdagochtend, 6 september, crashte ik mentaal. We zijn nu 05 februari en ik kan zeggen dat het al veel beter gaat met me.

In de afgelopen maanden leerde ik veel over mezelf. Zo heb ik beseft dat de afgelopen jaren veel energie van mij gevraagd heb en dat ik gewoon niet meer voltijds kan werken. Zelfs 4/5de vraagt teveel van me. Afgelopen week heb ik daarom ook de vraag gesteld aan mijn werk of het mogelijk is om bij hun nog 2/5de te werken. Ik wacht nog op antwoord.

Ook leerde ik dat ik meer waard ben dan ik van mezelf dacht. Best een vreemde gewaarwording. Ik begon in oktober met GTA RP op een Nederlandstalige server waar ik iemand leerde kennen die ik ondertussen als beste vriend bestempel. Zoals deze persoon het recent mooi verwoorde in een stream: We zijn twee handen op 1 buik.

Maar ik leerde ook dat ik echt in mezelf moet geloven. Iemand anders die ik daar leerde kennen, heeft me daarbij geholpen. Ik was amper in de server, of ik kreeg al van hem de vraag om bij de brandweer te komen werken. Uiteindelijk solliciteerde ik om amper een uur later al aangenomen te worden. Een week later werd ik gepromoveerd. 7 dagen later herhaalde dit. Ik werd uiteindelijk binnen 3 weken de rechterhand van de CEO en mocht ik mee over sollicitanten beslissen. Allemaal fictief, maar het deed wel deugd dat iemand zo in mij geloofde.

Ik ben ook beginnen streamen op Twitch, waar ik nu Affiliate ben. Vind ik best wel stoer van mezelf. Ondertussen mijn eigen layout en een eigen emote gemaakt :) Er zijn zelfs mensen gesubscribed op mij. De afgelopen maanden gaf me zelfs zoveel zelfvertrouwen dat ik een ticket kocht voor TwitchCon en er alleen naar toe ga !

Verder besloot ik in Januari dat ik in 2020 echt voor fotografie ga gaan. Ik wil er werk van maken. Want wanneer je schoonzus jouw foto's in haar gang ophangt en anderen vragen of ik ook een fotoshoot wil houden met hen, dan maak je inderdaad wel mooie foto's :) Ik ken niets van de technische termen, maar ik heb geleerd dat dat niet nodig is. Zolang het resultaat er is, is het allemaal goed. Ja, beschikken over de kennis zou het proces kunnen vergemakkelijken, dat wel.

2 weken geleden kochten we een elektrische fiets, die normaal gezien deze week geleverd moet worden. Ik hoop snel op een telefoontje van de fietsenwinkel en op mooi weer. Dan wil ik het fietsen opbouwen en zo hopelijk heel wat kilometers fietsen, samen met mijn camera. En eventueel mijn man als hij wil ;)

Sorry voor alle random alinea's hierboven, maar ik ben het allemaal verleerd. Maar het doet wel deugd om het even kort op te schrijven. :) Hopelijk tot snel !


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hulp inschakelen?

Afgelopen zondag waren mijn schoonouders op bezoek. Tot het moment dat ze aankwamen, had ik er weinig zin in. Maar dat heb ik de afgelopen jaren vaak gehad wanneer we bezoek gingen ontvangen. Plannen maken in een goede bui en achteraf denken: ooh ik wil helemaal niet sociaal doen. Oeps. Klein beetje gesproken tot mijn schoonmoeder plots begon: "Karen hoe gaat het met je?" Ik reageerde er gewoon normaal op waarna ik merkte dat ze moed verzamelde. "Ja ik vraag het maar, omdat ik echt met je inzit maar het niet durfde te vragen omdat ik merkte dat je er niet graag over spreekt. Alleen merk ik nu aan je dat je echt wel beter in je vel voelt." En toen op dat moment besefte ik dat ik me inderdaad wel veel beter in mijn vel voel. Ja er zijn momenten dat het minder gaat, maar over het algemeen gaat het goed. Ik flirt momenteel met een gewicht dat al gemakkelijk 10 jaar geleden is dat ik nog op de weegschaal heb zien staan. Ik heb ook aangegeven aan de overheid dat ik de kom

Een lachend gezichtje

Geen idee of ik dit hier eigenlijk moet delen, maar ik doe het wel. Want het is voor mij een heel belangrijk onderdeel van al wat er de afgelopen jaren is gebeurd. Ik heb de afgelopen jaren redelijk wat ovulatietesten gekocht en gebruikt gehad. Nieuwsgierig. Of ik ooit een positieve test zou hebben. Nieuwsgierig of ik wel ovuleerde. Nieuwsgierig wanneer ik ovuleerde. Gewoon nieuwsgierig.  Heel wat jaren en testen later, heb ik afgelopen week mijn allereerste positieve test gehad. De dag ervoor viel het mij op dat ik meer afscheiding had dan normaal. Als ik het niet zou vergeten, zou ik de ochtend nadien een test doen. Maar ik ken mezelf, dan moet ik 's ochtends dringend naar de wc en vergeet ik het. Tot ik die ochtend wakker werd, gevoelige borsten. Heel gevoelig. Onmiddellijk dacht ik aan de afscheiding van de dag ervoor. Ik ging naar de wc, nam een test en eigenlijk vrij snel kreeg ik een resultaat. Het was de allereerste keer dat ik een positieve ovulatietest had. Die smile op h

Terug een blog-blog ...

Al langer speelde ik met het idee om mijn blog van Tumblr over te brengen naar een ander medium. Maar ik vond niet direct wat ik zocht. Grotendeels omdat ik met mijn hoofd bij Wordpress bleef hangen. En daar moet je betalen wanneer je je eigen domein naam wil gebruiken. Of zo begreep ik het toch. In ieder geval, afgelopen weekend zocht ik op andere kenwoorden en keek ik ook naar andere mediums ipv Wordpress. Hallo Blogger ! Het redirecten van www.kavabo.be naar dit medium duurde even lang als al mijn posts van dit jaar van Tumblr over te kopiëren, maar het is me gelukt. Net op tijd, want ik stond op het punt om mijn handdoek in de ring te gooien :) De reden van wissel is voornamelijk omdat men bij Tumblr niet echt kan reageren onder de posts. Niet dat ik vaak reactie had, maar het idee dat mensen kunnen reageren is toch wel fijner. Dus, ik heb weer een echte blog-blog, like in the good old days. :D