Werkloos - stressvrij?

Eind april kreeg ik mijn C4 binnen. Het is nu dus officieel. Ik ben werkloos. Ik heb contact opgenomen met de vakbond, zij helpen mij nu met een werkloosheidsdossier op te stellen en ondertussen ben ik rustig aan het zoeken naar nieuw werk. 

Ik weet wel wat ik wil. Een maximum van 2 dagen in de week gaan werken. 16u. Niet meer. Want dat kan ik echt niet aan. Ik hoef geen werk waarbij ik veel verantwoordelijkheden heb. Gewoon een administratieve ondersteuning bieden, dat is wat ik wil. 

Stress doet veel met een lichaam. Waar ik vroeger altijd zei en dacht: Ik heb daar geen last van.. merk ik nu dat ik daar wel last van had. Er is een maand voorbij sinds mijn ontslag en ik heb een eisprong gevoeld, ik kreeg blauwe plekken en ik voelde me rotslecht net voor mijn maandstonden doorkwamen. 

Maar ik kreeg mijn regels na 41 dagen. Zonder een pil te nemen. De vorige keer dat een cyclus niet zo lang was geweest, was 39 dagen.. En dat was toen ik positief testte op zwangerschap. Er zal een moment komen dat mijn cyclus meer een standaard cyclus wordt. Wanneer weet ik niet. Maar het zal komen. We doen het gewoon rustig aan. Want deze wereld is al stressvol genoeg. 

Ik ben gisteren ook even gaan fietsen. 13 km, met een elektrische fiets. Maar het was mooi. En ik genoot er van. ♥ Dit is trouwens 1 van de 2 kerken van oude dorpen  die plaats hebben moeten maken voor de Antwerpse haven. 

Deel het op:

0 reacties:

Een reactie posten